петък, 13 март 2009 г.

На всяка цена

Наближават избори.Започна пред изборното говорене.Започнаха хули,нападки,обвинения,компромати и големите обещания.Няма да крия,аз съм с дясно политическо мислене,но не това е важно.Няма да убеждавам никой,да гласува за някоя дясна партия.А ще се опитам да ви обясня защо да не гласувате за наличните леви,най-вече БКП, БСП. и др.-те производни.
1-во.Левите не са леви.Такива са само на думи в пред изборните обещания.След това най-много да пратят 5 000 пенсионери,някъде на почивка,по неясен критерий.Или Масларова да раздаде не възможно за пиене мляко и не ядливи кифли на децата в,някое училище.
2-ро.Знаят само да крадат.Още от невръстна възраст комуниста е обучаван и възпитаван да управлява крадейки държавата и облагодетелствайки себе си и партията майка.Знае те за "батко","татко" и разни др. роднини.Да не подмина и "великия" събирач-НАП,който счупи рекорда.
3-то.Некадърни са.При тях не е важно да си "верен" морално на служебния си пост,а да си неморално верен на партията.Такова нещо,като професионализъм,при тях няма.От там и разните ни проблеми с ЕС и фондовете им.
Мога да продължа още,но ще спра.Не мисля,че е нужно.Мисля,че трите точки,по-горе,казват достатъчно.Оставям го на вас,за коментарите.
Все пак ще завърша с един призив:Всеки съгласен с горно написаното и осъзнал,че трябва,да се гласува на всяка цена за да се спре с комунистическия резил,да заведе поне още един глас със себе си до урната.На всяка цена.
Крайно време е да направим нещо,като гражданско общество.Нещо хубаво за България,за нашия просперитет,като държава и Демокрация.Стига сме си затваряли очите,стига сме прощавали безобразията на знайните и незнайните комунисти-крадци.Нима последните 8-ем години не разбрах ме,че от тях не може да се очаква нищо добро?И още нещо:стига сме чакали на готово.Стига сме чакали,някой друг да вземе правилните решения,да свърши нашата работа,да се погрижи за нас.

Няма коментари:

Публикуване на коментар